Merkezefendi Belediyesi Öğrenim Yardımı Sonuçlarını Açıkladı

Merkezefendi Belediyesi Öğrenim Yardımı Sonuçlarını Açıkladı

Sosyal belediyecilik alanında pek çok hizmette bulunan Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime olan destekleri sürüyor.

A+A-

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören 4 bin öğrencinin yararlanabileceği öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.

Linkten Öğrenin

Öğrenciler https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenim-yardimi/sonuclar/ adresinden sonuçları öğrenebilecek. Sonuçlara göre öğrenim yardımı almaya hak kazanan öğrencilere Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ait olmak üzere 3 aylık öğrenim yardımı desteği Aralık ayı sonunda hesaplara yatırılacak. Aralık ayı sonu itibariyle 4 bin öğrenciye toplamda 1,2 Milyon TL öğrenim yardımı yapılmış olacak. Merkezefendi Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere aylık 100 TL olmak üzere Mayıs ayına kadar toplamda 8 ay öğrenim yardımı yapacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Eğitime desteklerin devam ettiğini belirten Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklarımıza ve eğitime desteklerimizi sürdürüyoruz. Elimizden geldiğince maddi, manevi öğrencilerimizin yanındayız. Onlar bizim için çok önemli. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bu anlayışla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekonomik anlamda zor bir dönemden geçiyoruz. Bu noktada ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 8 ay boyunca öğrenim yardımı vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.