Merkezefendi Belediyesi Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Merkezefendi Belediyesi Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Merkezefendi Belediyesi korona virüs salgını nedeni ile görevlerinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına bir destek daha yaptı.

A+A-

Geçen günlerde Aile Sağlığı Merkezleri’ne eldiven, maske ve dezenfektan dağıtımı yapan Merkezefendi Belediyesi, yoğun bir şekilde çalışan fedakar hastane personelini de unutmadı.

Bu çerçevede bütün hastane çalışanları için özel hazırlanmış olan bağışıklık sistemini güçlendirici kuru kayısı ve kuru üzüm paketleri hastane yetkililerine teslim edildi. Paketlenen ürünler Denizli Devlet Hastanesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, Özel Sağlık Hastanesi, Özel Denipol Hastanesi, Özel Tekden Hastanesi, Özel Ege Kent Hastanesi, Özel Cerrahi Hastanesi, Özel Odak Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’ne ekiplerce dağıtıldı.

Yanlarında Olmalıyız

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Salgın sürecinde yoğun mesai ile çalışan sağlık çalışanlarımıza ve hastane personeline enerji vermesi noktasında kuru kayısı ve kuru üzüm desteğinde bulunduk. Yaptıkları iş kesinlikle kolay değil. Bu süreçte onların yanında olmalıyız, onların uyarılarını dikkate almak zorundayız. Büyük bir özveri ile görev başında olan fedakâr sağlık personellerimize minnettarız. Onlar için her türlü desteği vermeye hazırız ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.