Merkezefendi Belediyesi Yardım Tır'ı Yola Çıktı

Merkezefendi Belediyesi Yardım Tır'ı Yola Çıktı

Merkezfendi Belediyesi,  Elazığ ilinde gerçekleştirilen depremin yaralarını sarmak için harekete geçti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi depremzedeler için acil olarak hazırlanan yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdi. Kuru gıda, süt, bebek bakım setleri ve giysilerle yüklü bir kamyonu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkardı. Merkezefendi Belediyesi hizmet binası önünden yola çıkan yardım kamyonunu Denizli Milletvekilleri Teoman Sancar ve Yasin Öztürk; Merkezefendi Belediye Başkan Vekili Necdet Yılmaz ile Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun deprem bölgesine uğurladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yaşanan depremden dolayı çok büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Başkan Doğan, “Ülkemizin başı sağolsun. Depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Merkezefendi Belediyesi olarak depremden etkilenen yurttaşlarımızın yanındayız. Bu zorlu günde Merkezefendi olarak kalbimiz Elazığ, Malatya ile birlikte atıyor” dedi.   

Merkezefendi Belediye Başkan Vekili Necdet Yılmaz ise, “Öncelikle Elazığ ve Malatya da yaşamını kaybeden depremzedelere Allah’tan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yardım aracımız 19.00 itibariyle aracımız yola çıkacak inşallah yarın Pazar akşamına doğru eşyalarımızı ulaştırmış olacağız. Ben tekrar ülkemize geçmiş olsun diliyorum” dedi.

Yasa Boğulduk

Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Merkezefendi Belediyemiz birlik ve beraberlik anlayışıyla, dayanışmaya ruhuyla bugün bir kamyon ihtiyaç maddesini Elazığ’a gönderdi. Bu dayanışma sonucunda dilerim bu yara bir an önce sarılır” diye konuştu.

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise,  “Depremzedeler için toplanan yardımların kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Deprem felaketi ülkemizi yasa boğmuştur.  Yaraların bir an önce sarılmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.