Merkezefendi Belediyesi’nden Titiz Çalışma

Merkezefendi Belediyesi’nden Titiz Çalışma

Merkezefendi Belediyesi çocukların sağlığı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, ilçede ikamet eden çocukları kış aylarında fazlalaşan bulaşıcı hastalıklardan korumak ve sağlıkları için risk oluşturacak durumlara engel olabilmek için parklardaki oyun gruplarını özel ürünler ile dezenfekte ediyor.

Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk dezenfekte çalışması Karaman Mahallesi’nde yapıldı. Periyodik olarak devam ettirilecek çalışmalarda 320 tane oyun grubu ve fitness spor aletlerinin dezenfekte edileceği belirtildi. Pülverizatörle yapılan ilaçlama işlemi, Merkezefendili çocukların parkları kullanmadıkları saatleri ve hava koşullarına bakılıp yapılıyor.

Her Şeyden Önce

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak, çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce geliyor. Özellikle kış aylarında artan salgın ve bulaşıcı hastalıklara karşı parklarda dezenfekte çalışmalarına başladık. Bu sayede hastalık riskini en aza indirmiş, çocuklarımızı korumuş olacağız. Ekiplerimiz, insan sağlığına zararı olmayan ilaçlar ile oyun gruplarını dezenfekte ediyor. Bu çalışma ile Merkezefendimizdeki çocuk oyun gruplarını daha sağlıklı, daha hijyenik hale getiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.