Merkezefendi Beyağaç’a kardeşlik köprüsü Kurdu

Merkezefendi Beyağaç’a kardeşlik köprüsü Kurdu

Merkezefendi Belediyesi, ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında şehrin birçok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitapları, şehrin dört bir tarafında öğrenim gören çocuklara armağan ediyor. Bu kez KYK Harezmi Kız Yur

A+A-

‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında Merkezefendi ilçesi sınırları içinde toplanan oyuncak ve kitapları öğrencilere hediye eden Merkezefendi Belediyesi, bu kez Beyağaç ilçesine gitti. KYK Harezmi Kız Yurdu Müdürü Özgül Gül ve öğrencileri kendi imkanları ile topladıkları hediyelerin yanında, Merkezefendi Belediyesi’nin hediyelerini Beyağaç'ta bulunan ana okuluna ulaştırdılar. Hediyelerini alan miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi.

23 bin kitap, 5 bin 500 oyuncak toplandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak dostluk ve kardeşlik köprüsü kurmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Muhammet Subaşıoğlu,” Yaşam Paylaştıkça Güzel’ Projemiz kapsamında geçtiğimiz yıl Merkezefendi ilçemizin önemli bölgelerine 7 adet kitap ve oyuncak kumbarası yerleştirdik. Bu kumbaralarımız aracılığıyla 23 bin adet kitap, 5 bin 500 adet de oyuncak topladık. İsteseydik belediyemiz bütçesiyle kitap ve oyuncak alırdık. Biz küçük yaşlardan itibaren paylaşmanın güzelliğini yaşatmak için bu projeyi hayata geçirdik. Elde ettiğimiz oyuncak ve kitapları gerek direk olarak biz. Gerekse diğer kurumlarla işbirliği yaparak köy okullarına teslim ediyoruz. Bugün KYK Harezmi Kız Yurdu yönetimi ve öğrencileriyle işbirliği yaptık. Onlarda oyuncak toplayarak minik yüreklerle paylaşmak istemişler. Bize gelerek güç birliği teklifi yaptılar. Biz de kardeşliğin pekişmesi adına bu teklifi olumlu gördük. Birlikte hareket etmeye karar verdik. Güzel bir birliktelik oldu. Ben başta KYK Harezmi Kız Yurdu Yönetimini ve öğrencilerini olmak üzere bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.