Merkezefendi’de öğrenim yardımları hazır

Merkezefendi’de öğrenim yardımları hazır

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; 2 bin öğrenciye verilecek öğrenim yardımının hazır olduğunu açıkladı. İlk ödemenin 3 aylık olmak üzere her öğrenci için 225 lira olarak hesaplarına aktarılacağını da müjdeledi. Başkan Subaşıoğlu, 8 ay bo

A+A-

Toplam 4 bin 758 kişinin başvurduğu öğrenim yardımlarını kimlerin alacağı belirlendi. Titiz bir incelemeyle en çok ihtiyacı olan ilk 2 bin kişi yardım almaya hak kazandı. Öğrenim yardımı almaya hak kazananların isim listesi www.merkezefendi.bel.tr adresinden sorgulanabiliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Muhammet Subaşıoğlu; “Mutluyuz, gururluyuz” dedi.

Sözlerini sürdüren Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemizdeki tüm okul ve öğrencilerimiz için sürekli olarak projeler üretiyoruz. Onların hep yanındayız. Öğrencilerimize ve okullarımıza desteğimiz hep sürecek. Biliyoruz ki onlara yapacağımız yatırımlar ülkemiz geleceğine yapacağımız yatırımlardır. Yine biliyoruz ki onlar için üreteceğimiz her proje Merkezefendi insanımızın mutlu olmasına katkı yapacaktır”diye konuştu.

Subaşıoğlu açıklamasının son bölümünde şunları söyledi; “Bundan sonrada eğitime desteğimiz devam edecektir. Çünkü Merkezefendili herşeyin en iyisine layıktır”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.