Merkezefendi Demek Proje ve İcraat Demek

Merkezefendi Demek Proje ve İcraat Demek

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sırakapılar ve Muratdede Mahallelerine ziyarette bulundu.

A+A-

Vatandaşlar, Başkan Subaşıoğlu’na yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak başlatıp da bitiremediğimiz hiçbir proje yok. Çünkü Merkezefendi’de en önemli proje bitmiş projedir. En önemli proje hizmete alınmış projedir. Çünkü Merkezefendi’de projeler çok kısa zamanda tasarlanır, yapılır ve hizmete alınır. Onun için biz ne diyoruz, başkaları konuşur Merkezefendi yapar geçer” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Sırakapılar ve Muratdede Mahallelerinde hemşerileri ile buluşan Başkan Subaşıoğlu’na AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş eşlik etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ilçede 5 yıl boyunca yapılan ve yapılacak olan hizmetleri tek tek anlattı.

 “EN ÖNEMLİ PROJE HİZMETE ALINMIŞ PROJEDİR”

Önümüzdeki dönem yapılacak hizmetlere değinen Başkan Subaşıoğlu, “Sırakapılar ve Değirmen önünde proje üretmek için en büyük derdimiz ve sıkıntımız arsa üretimi. Maalesef elimizde arsa yok ama Allah’ın izniyle bu dönem Bayramyeri’nden Çınar’a, Saraylar’dan Sırakapılar’a, Değirmenönü’nden, Altıntop’a kadarki bölgeye hizmet edecek önemli projelerimiz olacak. Merkezefendi Belediyesi demek proje demek. Bu dönem zaman yönetimi anlamında Merkezefendi Belediyesi olarak başlatıp da bitiremediğimiz hiçbir proje yok. Çünkü Merkezefendi’de en önemli proje bitmiş projedir. En önemli proje hizmete alınmış projedir. En önemli proje kurdelesi kesilmiş projedir. Açılışı yapılmış projedir. Çünkü Merkezefendi’de projeler çok kısa zamanda tasarlanır, yapılır ve hizmete alınır. Onun için biz ne diyoruz başkaları konuşur Merkezefendi yapar geçer” diyerek konuştu.

“MERKEZEFENDİ OLARAK KENDİMİZLE YARIŞACAĞIZ”

Başkan Subaşıoğlu konuşmasına, “MKM’mizden Kütüphanemize, Engelsiz Yaşam Akademimizden Ornaz Vadimize kadar ilçe belediyelerinin bütçesini aşan, ölçeğini aşan bu projeler sadece bir buçuk yıl önce başlamıştı ve şu an bitirilmiş durumda. Çünkü Merkezefendi zamanla yarışıyor. Merkezefendi’nin bir dakikası, bir saati, bir günü, bir ayı çok önemli. Çünkü Merkezefendi’de projeler kendi içinde yarışıyor. Bu dönem çıtayı o kadar yükseğe koyduk ki Merkezefendi olarak Allah’ın izniyle kendimizle yarışacağız. Bu projelere yenilerini eklemek adına, çok daha güzel projeler yapmak adına bu çıtayı hep birlikte Allah’ın izniyle sizlerin duası ve desteğiyle aşacağız. Hep birlikte inşallah 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşarak Merkezefendi’de ilk günkü aşkla büyük bir heyecanla durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

 “MURATDEDE’YE 50 YILDIR YAPILMAYAN HİZMETİ YAPTIK”

Sırakapılar Mahallesi’nden sonra Muratdede Mahallesi’ne geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, mahalle sakinlerine yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Subaşıoğlu, “Bu dönem 50 mahallemize birçok hizmetimiz oldu. Muratdede Mahallemiz bu dönem içerisinde en çok hizmet alan, en çok yatırım alan mahallemiz oldu. Belki 50 yıldır hizmet yapılmayan Muratdede mahallemize neler yaptık? Büyükşehir Belediyemiz alt yapıyı sıfırdan Muratdede Mahallemizin tamamında yeniledi. Hem kanalizasyon suyu hem de yağmur suyunu Muratdede mahallemizin altyapısını da komple yeniledik. Onun haricinde alt yapı bitince hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Merkezefendi Belediyemiz Muratdede Mahallemizin üst yapısını parke taşlarıyla, asfaltlarıyla yine sıfırdan yaptık ve tamamladık. Bununla birlikte Muratdede Mahallemizin hemen yanındaki pazaryeri 5 yıl önce açıktı ve tapu sorunu vardı. 30 yıldır çözülemeyen bu pazaryerinin tapu sorununu da çözdük. Sonra da açık olan pazar yerimizi kapalı pazar yeri haline getirdik. Önümüzdeki dönem mahallemize hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİ’Yİ DENİZLİ’NİN İNCİSİ YAPTI”

5 yıllık dönemde Merkezefendi’de güzel işler yapıldığını belirten AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Özellikle de 2014-2019 arası Muhammet Başkanımızla beraber Merkezefendi ‘de gerçekten önemli işlerin altına hep birlikte, sizlerin de desteği ile imza attık. Muhammet Başkanımız 2014 yılında sizden almış olduğu emaneti, sizden almış olduğu yetkiyi 2019’a kadar layıkıyla çok güzel şekilde, Merkezefendimize icraat ederek kullandı. Merkezefendimizi Denizli’de bütün ilçelerin arasında açık ara farkla birinci hale getirdi. Merkezefendi’yi Denizli’nin incisi yaptı” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ise, “Cumhur İttifakı çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sayın Muhammet Subaşıoğlu Başkanımızı desteklemeye karar verdik. Ülkemiz için, devletimiz için, milletimiz için çok çalışacağız. Bizleri bugün burada ağırladığınız için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.