‘Merkezefendi El Ele’ Kampanyasına Destekler Büyüyor

‘Merkezefendi El Ele’ Kampanyasına Destekler Büyüyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından Ramazan ayında başlatılan ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi aralıksız sürüyor.

A+A-

İhtiyaç sahiplerine ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa, hayırseverler aracılığı ile yardım yapılan iyilik hareketine İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, yönetimi kurulu üyeleri ile İYİ Parti meclis üyelerinden de destek geldi.

“AMACIMIZA ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hemşerilerinin iyilik hareketine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Doğan, “Merkezefendi El Ele iyilik hareketine büyük bir destek, yoğun bir katılım var. İlk günden bu yana desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Başlatmış olduğumuz iyilik hareketi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Amacımıza, hedefimize ulaşmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. İyilik hareketimize İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe ve yönetimi ile İYİ Parti meclis üyelerimiz destek verdi. Kendilerine katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İYİ OLAN HER HAREKETTE YER ALACAĞIZ”

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, vatandaşın yararına olan her projede yer alacaklarını söyledi. Başkan Gökçe, “Maalesef hükümete yakın olmayan belediyelerin, kurumların bu zorlu süreçte halkımız için yaptığı güzel işler, yararlı projeler bir şekilde engelleniyor. Bu dönemde birlik olarak, organize olarak koordineli bir şekilde projeler yapabilsek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibinin başlatmış olduğu iyilik hareketi çok güzel hareket. Bizler de bu harekette kendimizi sorumlu hissederek, çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek gücümüz yettiğince katkı sağladık. Yapılan bu hareketten dolayı çok memnunuz” dedi. Gökçe, “Bizim partimizin adı İYİ Parti. Halkımızın yararına olan her projede, iyi olan her harekette yer alacağız. İYİ Parti olarak ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketinin her zaman destekçisiyiz. Takip ettiğimiz bu harekette yapılan katkılar son derece güzel. Parti gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine yemekleri ulaştırılıyor. İYİ Parti Merkezefendi İlçe örgütü ve meclis üyeleri olarak, ilerleyen süreçte de böylesine güzel ve yararlı hareketlere imza atacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.