Merkezefendi İyi Parti’den Anlamlı Ziyaret

Merkezefendi İyi Parti’den Anlamlı Ziyaret

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve Merkezefendi Belediye Başkan Yrd. Fatih Coşkun anneler gününde Şehit ailesini ziyarette bulundu.

A+A-

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve ilçe yöneticisi Tuğçe Keçeli ile birlikte Şehit Mustafa Koçanoğlu'nun annesi Aysel Koçanoğlu'nu ziyaret etti.

Anneler gününde vatan sevdası ile toprağa düşen şehidin ailesini yalnız bırakmayan heyet daha sonra hastalığı nedeniyle tedavi gören parti üyesi Fatma Toköz'ü de ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Cennet Annelerin Ayakları Altındadır

Ziyaretlerin ardından konuşan Gökce "Anneler Günü vesilesi ile şehidimiz cennet mekan Mustafa Koçanoğlu’nun evine ziyarette bulunup Aysel annemize bir merhaba dedik.

Partimiz üyesi, bir süredir hastalığı sebebiyle tedavi görmekte olan Fatma Toköz ablamızı da unutmadık.

Bu vesile ile kendi annem ve şehit anneleri ve sevgili eşim başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

Cennet annelerin ayaklarının altındadır. Tarihe yön veren Zübeyde Hanımların, medeniyet yolunun taşlarını döşeyen Sayın Genel Başkanım Meral Akşener gibi cesur yürekli kadınlarımızın ayaklarının altı bizlere yol olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.