Merkezefendi Kazan,Dağdeviren Kepçe!

Merkezefendi Kazan,Dağdeviren Kepçe!

​​​​​​​Cumhur İttifakı Merkezefendi belediye meclis adayı Fırat Dağdeviren Merkezefendi'yi karış karış geziyor.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Merkezefendi Belediye Meclis adayı olan Dağdeviren aday olduktan sonra ilçeyi adım adım gezerek oy istiyor. Cumhur İttifakının düzenlediği bütün toplantı ve mitinglerde hazır bulunduğunu ifade eden Fırat Dağdeviren; Merkezefendi ilçemizde belediye başkanımız ve başkan adayımız Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte ve tüm meclis adayı arkadaşlarımızla tam bir uyum içinde çalışıyoruz.

Adayımız Subaşıoğlu ile tam bir uyum içindeyiz...

Sayın Subaşıoğlu'nun Merkezefendi'de yakalamış olduğu ivmeyi daha da yukarıya taşıyacağız. Çünkü İlçemize yapılan bu hizmetlerin devamı var. Bu eserlerin ve hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi lazım. Bizler Milliyetçi Hareket mensubu meclis adayı üyeleri ve seçmeni ile bu seçimi en iyi şekilde sonuçlanması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz,yapmaya devam edeceğiz. İlçemiz tam bir ticaret mezkezi  olma yolunda hızla devam ediyor. Bizlerde AK Partili kardeşlerimiz ile birlikte özellikle ticaret işi ile uğraşan ve esnaf ziyaretlerine özel bir önem veriyoruz.

Hizmetler Merkezefendi için Devam etmeli...

Yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz ilgi ve teveccüh iyi bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü Denizlimiz Büyükşehir olduktan sonra iki merkez ilçeye ayrıldı. Merkezefendi ilçemizde İlimizin ikinci büyük ilçesi ve yapılan yatırımları vatandaşlarımız görüyor. Daha kalıcı eserleri kazandırmak için gece gündüz çalışacağız. İlçemiz sakinleri yapılan hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. 31 Mart'ta oyunu kullanırken de buna göre karar vereceğine inanıyorum, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.