Merkezefendi Kurban Bayramı’na Hazır

Merkezefendi Kurban Bayramı’na Hazır

Merkezefendi Belediyesi, Kurban Bayramı münasebeti ile Merkezefendi halkının temiz, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda kurban ibadetlerini yapmaları amacı ile tüm hazırlıklarını bitirdi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarında sona geldi. Her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlar için kurban kesim yerlerinin hazırladığı belirtildi. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı yerlerde kurbanlarını kesebilmeleri amacı ile tespit edilen alanlara kesim için gerekli olan malzemeler koyuldu.

İlçe sınırları içerisindeki Barbaros, Sevindik, Karaman, Servergazi, Bahçelievler, Yenimahalle, Yenişehir(Şengün Camii Yanı), Toki Evleri (Alperen Ersoy Kapalı Pazaryeri) pazaryerleri, kurban kesim alanları şeklinde ayarlandı.

Sayı 8’e Çıkarıldı

Kurban kesme alanlarında incelemeler yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak geçen senelerde olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı ile alakalı hazırlıkların devam ettiğini ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, şu an Bahçelievler Mahallesi’ndeki pazar yerinde olduklarını, Belediye olarak bu Kurban Bayramı’nda geçen seneye göre sayıyı artırıp 8’e çıkardıklarını,  bunların ağırlıklı olarak kapalı pazar yerleri olduğunu,  kurban kesim yerleriyle alakalı tüm tedbirlerin belediyedeki arkadaşlarca alındığını, kendileri için en önemli konunun vatandaşların hem kurban kesim alanlarına kolay ve en hızlı biçimde ulaşabilmeleri hem de geldikleri yerlerde tüm hijyenik koşulları bulabilmelerinin olduğunu,  kurban kesim alanlarının Merkezefendi Belediyesi ekipleri tarafından hazır hale getirildiğini, kendisinin herkesin Kurban Bayramı’nın kutladığını ve bayramın dayanışma içinde geçmesini dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.