Merkezefendi Prestij Caddeleriyle Güzelleşecek

Merkezefendi Prestij Caddeleriyle Güzelleşecek

Merkezefendi Belediyesi, ilçe çapında gerçekleştirdiği yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Merkezefendi Mahallesi KZ/6 Sokak ve Karaman Mahallesi 1770 Sokak’ta yer alan Kanal Yolu’nda asfalt, bordür ve kaldırım taşı, bisiklet yolu ve bakım çalışmaları yapıyor.

Çalışmalar kapsamında yolun her iki yönüne toplamda 2 bin 400 metre bordür taşı döşendi, 2 kilometre uzunluğunda, bin 800 ton PMT serildi. Ekipler tarafından ayrıca 2 bin 400 metre uzunluğundaki bisiklet yolunda betonlama çalışması tamamlanarak son aşamaya getirildi. Kanal Yolu boyunca 50 adet yağmur suyu ızgarası yapılırken, kanal üzerinde bulunan 6 yaya köprüsü de yenileniyor. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kanal Yolu’nun Ali Dardanel ile Kazım Kaynak Caddesi arasındaki ilk etabı Kurban Bayramı’na kadar tamamlanarak, yol trafiğe açılacak.

PRESTİJ CADDESİ

Kanal Yolu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi alan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi’yi daha yaşanabilir, daha modern hale getirmek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında ilçemizin çehresini değiştirmeyi, ilçemizi daha yaşanabilir, daha modern bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Merkezefendi ve Karaman Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, Kanal Yolu olarak bildiğimiz alanı baştan aşağı yeniliyoruz. Gerek kaldırım, gerek asfalt çalışmalarının olduğu Kanal Yolu’na bir de bisiklet yolu kazandıracağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kurban Bayramı’na kadar da ilk etabımızı bitireceğiz. Prestij caddelerin sayısını arttırmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

25 BİN METREKARE SICAK ASFALT SERİLECEK

Proje kapsamındaki çalışmaların sona ermesiyle 4 bin 500 metre uzunluğunda bordür taşı, 2 bin 500 metrekare kaldırım taşı döşemesi, 2 bin 400 metre uzunluğunda bisiklet yolu tamamlanmış olacak. Çalışma kapsamında toplamda 25 bin metrekare sıcak asfalt serilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.