Merkezefendi Spor Kulübü Mustafa Kesikbaş’a Emanet

Merkezefendi Spor Kulübü Mustafa Kesikbaş’a Emanet

Gelecek sezonun planlamasına erken başlayan Merkezefendi Spor Kulübü yönetimi takımı spor camiasının önemli isimlerinden Mustafa Kesikbaş’a emanet etme kararı aldı. 

A+A-

Covid 19 nedeniyle sezonun tamamlanmasının ardından harekete geçen Merkezefendi Spor Kulübü yönetimi, gelecek sezona damga vuracak bir ekip oluşturmak amacıyla hareket geçti. Bununla ilgili ilk adımları antrenör belirlemek olan kulüp yönetimi, amatör spor camiasının önemli isimlerinden Mustafa Kesikbaş ile söz kesti. Yapılan anlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Mustafa Karapınar, her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu. 

 

TALAT ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Bu sezon iyi bir performans sergileyen takımın antrenörlüğünü yapan Talat Çelik’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Karapınar, “Talat hocamız bir sezon boyunca gecesini gündüzüne katarak takımın başarısı için futbolcularla beraber elinden gelen her türlü gayreti gösterdi. Kendisine teşekkür ediyor, özel yaşantısı ve spor hayatında başarılar diliyoruz” dedi. 

 

ERKEN ADIM ATILDI

Gelecek sezona damga vuracakbir ekip oluşturmak için harekete geçtiklerini anlatan Karapınar, “Listemizin başında Mustafa Kesikbaş hocamız vardı. Görüşmelere onunla başladık. Hedeflerimizin bir yerde örtüşmesi nedeniyle birlikte çalışma kararı aldık. Spor camiasında önemli yere sahip bir bir isim ile çalışmak bizlere onur verecektir. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 

KOCABEY: YÖNETİM OLARAK GÜVENİYORUZ

Merkezefendi Spor Kubünü As Başkanı Fatih Kocabey, “Mustafa hocamıza sonuna kadar güveniyoruz ve bu sezon bizi hedeflerimize ulaştıracağına yürekten inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 

 

KESİKBAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ

Merkezefendi Spor Kubünü Antrenörü Mustafa Kesikbaş ise kısa açıklamasında, “Merkezefendi Spor kulübünü hak ettiği yere taşımak için elbirliğiyle çalışacağız. İnanıyorum ki bu işin sonunda hedeflediğimiz yere ulaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.