Merkezefendi’de 5 Araç Birbirine Girdi

Merkezefendi’de 5 Araç Birbirine Girdi

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi’ne bağlı olan, 15 Mayıs Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi üstünde gerçekleşen kaza sonucunda 5 araç birbirine girdi ama asıl her şey bundan sonra başladı. İşte olay ile alakalı detaylar…

A+A-

Alınan bilgilere göre, Mimar Sinan Caddesi üstünde dikkatsizlik sonucunda 5 araç zincirleme bir şekilde kaza yaptı. İddialara göre; sağa dönüş yapmış olan bir araca yolda süratli bir şekilde ilerleyen bir başka araç çamurluğuna çarptı. Çarpan araç savruldu karşı taraftan gelen bir araca ve park halindeki bir başka araca daha çarpıp ancak durabildi.

Sinir Krizi Geçirdi

Dönüş yapan araç da savrulup park durumundaki bir başka araçla yolda yürüyen yaşlı bir kadına çarptı. Kazaya karışmış olan taraflar sinirlerine hakim olamadılar ve bu defa da tekme tokat birbirine girdiler. 3 ailenin karışmış olduğu kavga sonrasında çevredeki vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine haber ettiler.

Daha sonra olay yerine çok sayıda polisin sevk edildiği öğrenildi. Bu arada kavgayı gören kadınlardan bir tanesinin sinir krizi geçirdiği belirtildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafların arasına girdi ve kavgayı bitirdiler. Sinir krizi geçiren kadın içinse sağlık ekipleri çağrıldı. Kazanın ardından sinir krizi geçiren ve yaralanmış olan kişilere sağlık ekiplerince müdahale edildi. 

Kaza sonrasında 5 araçta maddi hasar meydana geldiği ve polis ekiplerinin kaza ile alakalı olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.