Merkezefendi’de asfalt seferberliği

Merkezefendi’de asfalt seferberliği

Merkezefendi Belediyesi, geçtiğimiz yıl 16 bin 200 metrekare alanı asfaltlarken, bu yılın ilk 6 aylık döneminde 161 bin metrekare alanı asfaltladı.

A+A-

Kış aylarının sona ermesiyle asfaltlama, parke yol ve kaldırım çalışmalarına yoğun ağırlık veren Merkezefendi Belediyesi geçtiğimiz yılı, ilk 6 aylık dönemde 10’a katladı.

İlk yılın belediyenin kuruluş yılı olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bundan sonraki yılların hizmet yılı olduğunu ifade etti. Asfaltlama çalışmalarındaki katlanarak büyüme de bunun göstergelerinden biri olduğunu kaydetti.

Başkan Subaşıoğlu, “Sezon başından bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimizle birlikte hem şehir merkezimizin hem de ilçemizin tüm mahallelerinde rutin belediye hizmetlerini yürütürken, diğer taraftan da asfaltlama, parke yol ve kaldırım çalışmalarını da sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2014 yılında 3 bin 50 ton asfaltlama çalışması yapılırken, 2015 yılının ilk 6 aylık döneminde bu rakam tam 34 bin 600 ton oldu. Yine ilçe sınırları içinde toplam 2014 yılında 12 bin 250 metre uzunluğunda bordür döşenirken, bu yılın ilk 6 aylık döneminde 18 bin metre bordür döşendi.  2014 yılında 25 bin 100 metrekare alanda parke yol ve kaldırım çalışması yapılırken, 2015 yılının ilk 6 aylık döneminde 35 bin 100 metrekare alanda parke yol ve kaldırım çalışması yapıldı.  Çalışmalar önümüzdeki yıllarda da katlanarak devam edecek. Tüm halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.