Merkezefendi’de Bayram Coşkusunu Balkonlara Taşındı

Merkezefendi’de Bayram Coşkusunu Balkonlara Taşındı

Başkan Doğan gezici tırlarla  ve bando ekipleriyle dolaştı, Merkezefendililerin bayramını kutladı.

A+A-

Merkezefendililer bayram coşkusunu balkonlarında ve pencerelerinde, çocuklar ise sokaklarda yaşadı…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Bando Takımı ve 23 Nisan Gezici Tırları Merkezefendi’nin cadde ve sokaklarını gezerek bayram coşkusunu balkonlara, pencerelere taşıdı.

Bando Takımı ile birlikte şarkılar

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun ile birlikte bayram için özel olarak bayraklarla donatılan ve maskotların, palyaçoların bulunduğu gezici tırla evlerinde olan hemşehrilerini selamlayarak bayramlarını kutladı. Başkan Doğan ve protokol üyeleri daha sonra Bando Takımı ile birlikte şarkılar eşliğinde mahalleleri dolaşarak Merkezefendililere bayram coşkusu yaşattı.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, milli iradenin kabulünün 101. Yılı. Mutlu olsun, kutlu olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklarımızla birlikte mahallelerimizde kutladık. Bazı mahallelerimize bando ekiplerimiz bazı mahallelerimize gezici tırlarımız girdi. Hemşehrilerimize şarkılar eşliğinde bayram coşkusu yaşattık. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum. Bu bayramın coşkusunu Merkezefendi’de hep birlikte yaşadık, yaşamaya da her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.