Merkezefendi’de camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Merkezefendi’de camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki camilerin temizliğine başladı. Camilerin, Ramazan ayında yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşların ibadetlerini daha hijy

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçede bulunan camilere yönelik temizlik çalışması başlattı. Camiler, oluşturulan 3’er kişilik 2 ekiple temizleniyor.

 Halılar, halı yıkama makineleri ve deterjanlı sularla yıkanıyor. Camlar siliniyor; kapılar, duvarlar temizleniyor. Caminin tüm alanları hijyenik koşullara uygun hale getiriliyor. Çalışmalar ilçe müftülüğü ile koordineli yapılırken, gelen talep doğrultusunda temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için ilçe genelinde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, gelen talep doğrultusunda Ramazan ayına kadar bütün camilerin temizliğinin bitmiş olacağını bildirdi.

Ramazan ayında camilerin vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını kaydeden Başkan Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için camilerin temizliğini yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.