Merkezefendi'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Merkezefendi'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile ilçedeki esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi’yi, Denizli’yi, rengini şehitlerin kanından almış olan Ay Yıldızlı Bayrak ile donattıklarını dile getirdi.

İlan edilişinin 95. senesinde tüm ülkede coşku ve heyecanla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçedeki esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı armağan edildi. Başkan Subaşıoğlu hem esnafların ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti hem de Türk Bayrağı dağıttı. Başkan Subaşıoğlu tarafından dağıtılmış olan Türk Bayrakları, esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Heyecanlı ve Mutluyuz

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cumhuriyetin bugün itibari ile 95. Yaşında olduğunu, Cumhuriyetin ilanının 95. yıldönümünü kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını, Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile ilçe esnafına ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye ettiklerini, Merkezefendi’yi, Denizli’yi, rengini şehitlerimizin kanından almış olan Ay Yıldızlı Bayrak ile donatıldığını ve Merkezefendililerin, Denizlililerin ve tüm milletin Cumhuriyet Bayramı’nın kutlu olmasını dilediği ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.