Merkezefendi’de Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

Merkezefendi’de Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

Merkezefendi Belediyesi’nce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özgü yapılan Online Satranç Turnuvası sonlandı.

A+A-

Turnuva bitiminde dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından teslim edildi. Ödülleri sporcuların evlerinde teslim eden Başkan Doğan, sporcuların ve ailelerinin bayramını da kutladı. Online satranç turnuvasının birincisi Emrah Kılıç, ikincisi Kerem Çağırgan ve üçüncüsü Yiğit Sarp Çallıoğlu oldu.

Tebrik Etti

Sporcuların ödüllerini evlerinde teslim eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Başkan Doğan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlediğimiz online satranç turnuvamızın sonucunda dereceye giren sporcularımızı evlerinde ziyaret ederek hem ödüllerini teslim ettik hem de ailelerinin bayramlarını kutladık. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza da teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Yan yana olduğumuz turnuvalarda buluşmak dileğiyle” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.