Merkezefendi'de Feci Kaza!

Merkezefendi'de Feci Kaza!

Denizli’ye bağlı olan Merkezefendi İlçesi'nde dün gerçekleşen korkunç kazada 80 yaşındaki yaya yaşamını yitirdi. İşte detaylar.

A+A-

Denizli20haber’den alınan bilgilere göre kaza dün, saat 13.30 sularında Hüdai Oral Caddesi üstünde Esentepe 4 yol kavşağı diye de noktada gerçekleşti. Cuma namazından çıkmış olan 80 yaşındaki Hikmet Özmen yolun karşısına geçmeye çalışırken, iddialara göre, kavşaktan hızlı bir biçimde dönüş yapan beton mikseri dorsesinin orta kısmından vurdu. Çarpmanın etkisiyle mikserin altında kalan ve metrelerce sürüklenen Özmen ağır biçimde yaralandı.

Kazada ağır bir şekilde yaralanmış olan Hikmet Özmen'e çevredeki vatandaşlar müdahale ettiler. Müdahale edenlerin arasında yoldan geçerken kazayı görmüş olan ve yanında annesi olan bir kadın sağlık personelinin duruma hemen müdahale ettiği öğrenildi. Olay yerinde kalbi durmuş olan Özmen'e sağlık personelinin müdahalesinin ardından tekrar hayata döndürdü ve olay yerine acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber edildi.

Yaşamını Yitirdi

Olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Hikmet Özmen'i ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Ailesini ve akrabalarını büyük üzüntüye boğan Özmen'in cenazesi Esentepe Fatih Cami'de kılınacak öğle namazından sonra Gümüşler Gazioğlu Mezarlığı'nda defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.