Merkezefendi’de Hizmetler Hızla Sürüyor

Merkezefendi’de Hizmetler Hızla Sürüyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede alt yapısı bitmiş olan mahallelerde üst yapı çalışmalarına devam ediliyor.

A+A-

Merkezefendi’de üst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu çerçevede Aşağışamlı Mahallesi’nde yol açma ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin tüm mahallelerinde çalışmalar aralıksız  ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde yol açma, parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Bu çerçevede asfaltlama yapılmış olan mahallelerden bir tanesi de Aşağışamlı Mahallesi… Alt yapının bitmesi ile beraber başlamış olan çalışmalar çerçevesinde Aşağışamlı Mahallesi’nde 20 bin metrekarelik parke taşı döşenirken 80 bin metrekarelik de asfalt serimi yapıldı.

Herkese Hayırlı Olsun

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmalar ile alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, Aşağışamlı Mahallemizde alt yapı çalışmalarını  tamamladıklarını, şimdi ise üst yapı çalışmalarını yaptıklarını. Bu kapsam 5 Milyon TL’lik bir yatırım ile parke taşı döşeme ve asfaltlama işlemlerini yaptıklarını, ‘ Yeni yollar yeni standartlar ’ parolasıyla çıkmış oldukları bu yolda, artık mahalleleri tozlu yollardan kurtardıklarını, ellerinden geldiğince halka hizmet için çaba gösterdiklerini, halkın kendilerine verdikleri emaeti boşa çıkarmak istemediklerinden hizmette ara vermeden yola devam ettiklerini, bundan sonra da hizmetlerin aralıksız süreceğini ve yeni yolların tüm Aşağışamlı Mahallesine hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.