Merkezefendi’de İmar Barışı Mesaisi

Merkezefendi’de İmar Barışı Mesaisi

Merkezefendi Belediyesi’nin veznelerinin, emlak ve yapılandırma servisleri, İmar Barışı ve Borç Yapılandırma işlemlerinin yapılması amacı ile bu hafta sonu saat 09.00 - 16.30 arasında Merkezefendili halkına hizmet edecek.

A+A-

Hafta Sonu Açık Olacak

Merkezefendi Belediyesi’nce, borç yapılandırma işlemlerinin son başvuru tarihinin 31 Temmuz 2018 olduğu ifade edildi. Başvuru işlemlerinin son güne yaklaştığını anımsatan Merkezefendi Belediyesi yetkilileri, vatandaşlara kolaylık olması için veznelerin, emlak ve yapılandırma servislerinin bu hafta sonunda, yani 28 Temmuz 2018 Cumartesi ve 29 Temmuz 2018 Pazar günü saat 09.00 ile 16.30 arasında açık olacağını ilan etti.

Yapılmış olan açıklamada, yapılandırmadan yararlanmayı talep eden vatandaşların vergilerine ait olan gecikme zammının, gecikme faizinin ve vergi ziyaı cezalarının tamamının silineceği ama silinen bu cezaların yerlerine verginin ödenmesinde gecikilmiş olan süreler için Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi dikkate alınarak daha düşük miktarlarda bir ceza miktarının tespit edileceği, mükellefler için 6, 9, 12 ve 18 taksit olanaklarının da olacağı,  taksit ödemelerinin 2 ayda bir yapılacağı,  yapılandırma hakkında daha detaylı bilgi için, vergi borcu olan mükelleflerin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmalarının gerektiği,  yapılandırma işlemlerini hafta içi yapmamış olan vatandaşlar için, hafta sonunda da veznelerin açık olacağı dile getirildi. Açıklamada işlem yapacak vatandaşların son güne bırakmadan belirten saatlerde işlemlerini yapmaları belirtildi .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.