Merkezefendi'de Pazar Yerlerine Yeni Önlem

Merkezefendi'de Pazar Yerlerine Yeni Önlem

Merkezefendi Belediyesi, kısa zamanda bütün dünyaya yayılan korona virüs salgınına karşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Cadde ve sokaklarla kamu ve hizmet binaları başta olmak üzere ilçenin her köşesinde ilaçlama çalışmaları yapılan Merkezefendi Belediyesi, korona virüs önlemleri çerçevesinde ilçe sınırları içindeki pazar yerlerine, hareketli noktalara ve Merkezefendi Belediyesi hizmet binalarının girişlerine dezenfekte üniteleri yerleştirdi. Hizmete giren üniteler, ekipler tarafından belirli saatlerde kontrol edilerek dezenfektan takviyesi yapılacak.

Her Pazara Götürülecek

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Pazar yerlerimiz başta olmak üzere ilçemizde hareketliliğin yoğun olarak yaşandığı noktalara ve hizmet binalarımızın girişlerine vatandaşlarımızın sağlıklarını koruyabilmek amacıyla el dezenfektan ünitelerimizi yerleştiriyoruz. Seyyar olan ünitelerimiz hangi gün, nerede pazar varsa oraya götürülecek. Merkezefendi Belediyesi olarak virüsle mücadele kapsamında çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte önlemlerimizi alarak, uyarıları dikkate alarak aşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.