Merkezefendi’de Tenis Zamanı

Merkezefendi’de Tenis Zamanı

Merkezefendi Belediyesi yaz spor okulları çerçevesinde tenis çalışmalarına Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, Servergazi Tenis Kortu ve Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’ndaki tenis sahalarında başlandı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi geleceğin sporcularına yatırım yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede 06 - 13 yaş grubunda 430 minik, 220 yetişkin toplam 650 sporcu Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırmış olduğu tenis kortlarında eğitim görmekte. Minik ve yetişkin tenis severler eğitimlerini, Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde, Servergazi Tenis Kortu’nda ve Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’ndaki tenis sahalarında devam ediyorlar. 7 tenis antrenörü ile verilen eğitimler haftanın tüm günlerinde yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile minik tenisçiler eğlenmek ile beraber tenis eğitimlerini de almış oluyorlar. Minikler bu eğitimlerden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Merkezefendi Spor İlçesi Olacak

Tenis eğitimlerine devam edilen Servergazi Tenis Kortu’nu ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak spor ve sporcuya her daim destek olduklarını ve olanak sağladıklarını, ilçede bisikletten basketbola, futboldan tenise kadar pek çok spor alanında faaliyetlerin yapıldığını, küçük yaştaki çocuklara sporu sevdirmek, onların hayatlarına sporun bir yaşam felsefesi haline getirmenin kendiler için oldukça önemli bir konu olduğunu ve Merkezefendi İlçesi’ni spor ve sağlık ilçesi haline getireceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Subaşıoğlu yaptığı ziyarette tenis eğitimini alıyor olan öğrencileri izledikten sonra minikler ile beraber hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.