Merkezefendi'li Kadınlar Karahayıt'a Gidiyor

Merkezefendi'li Kadınlar Karahayıt'a Gidiyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Merkezefendili Kadınlar Ev İşlerine Mola’ projesinin bu yıl ikincisi düzenleniyor. Bu çerçevede Merkezefendili 25-49 yaş arası kadınlar termal sularıyla şifa kaynağı olan Karahayıt’a gidiyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Merkezefendili Kadınlar Ev İşlerine Mola’ projesinin kayıtları başladı.

Kayıtların başlamasının üzerinden geçen kısa bir süre zarfında başvuru sayısı bin kişiyi geçti. www.merkezefendibel.tr internet adresinden kayıtlarını yaptıran Merkezefendi ilçesinde ikamet eden 25-49 yaş arasındaki tam 2 bin Merkezefendili kadın, termal sularıyla şifa kaynağı olan dünyaca ünlü Karahayıt’a gidecek. Aynı zamanda kayıtlarını yaptıran Merkezefendili kadınlar proje kapsamında Karahayıt’a 0-6 yaş arasındaki çocuklarında yanlarında götürebilecek.

5 yıldızlı bir otelde güzel bir gün geçirerek termal suların şifalarından yararlanacak olan kadınlar, sağlıklı yaşamın ve güzelliğin tüyolarını yine uzmanlardan alacak. Geziye geçen yıl katılanlar ise bu yıl başvuruda bulunamayacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.