Merkezefendi’nin 5 Yılı Bu Sergide

Merkezefendi’nin 5 Yılı Bu Sergide

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, Merkezefendi ilçesinin 5 yıllık değişimini sergi haline getirdi.

A+A-

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiyi Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu da ziyaret etti.

Merkezefendi’nin 5 yıllık değişimi sergi oldu. AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, Bayramyeri Meydanı’nda ‘Dünden Bugüne Merkezefendi’de Zaman Tüneli’ adıyla sergi açtı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun 5 yılda ilçeye kazandırdığı projeleri ve hizmetleri yansıtan fotoğraflardan oluşan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu da sergiyi ziyaret etti.

Değişimi Sergiliyoruz

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, düzenledikleri sergiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, “Merkezefendi ilçemizin değişimini zaten tüm hemşerilerimiz biliyor. Belediye Başkanımız ve adayımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu ile yaşanan değişimi hemşerilerimiz takdir ediyor. İlçemizin bu değişimini biz gençler olarak fotoğraflarla yansıtmak istedik. Bugün açtığımız sergi, Merkezefendi’nin bir zaman tüneli. Tüm hemşerilerimizi sergimize davet ediyorum. Gerek Bayramyeri’nde gerekse Saltak Caddesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezimizde ilçemizin 5 yılda yaşadığı büyük değişimi sergileyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.