Merkezefendi'nin Miniklerinden Büyük Başarı

Merkezefendi'nin Miniklerinden Büyük Başarı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yapılmış olan turnuvada Merkezefendi’ye 2 altın madalya geldi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından  ilçeye kazandırılmış olan Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde, ücretsiz tenis dersleri almış olan Türkiye Tenis Federasyonu’nca Muğla ilinde yapılan 8-9-10 yaş bölge turnuvasına katılımda bulunan Yusuf Cevdet Küçüktaşçı ve Balkan Yaman Turan, altın madalya ile eve döndüler ve Merkezefendi’nin gururu oldular.

Spor ve sporcunun dostu olan Merkezefendi Belediyesi, spora vermiş olduğu desteklerin meyvelerini de almaya başlıyor. Bu kapsamda Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde her yaştan yüzlerce Merkezefendili’nin, ücretsiz bir biçimde  yapılan sportif faaliyetlere ve kurslara katılıyorlar. Merkezde verilmiş olan tenis kurslarına katılıp iyi birer tenisçi olmak için başarıya imza atma hedefine yönelmiş olan Yusuf Cevdet Küçüktaşçı ve Balkan Yaman Turan, Merkezefendi’nin gururu olmayı başardılar. Sporcular, 6-7 Eylül’de Muğla Tenis Kulübü’nde düzenlenmiş olan ve 42 sporcunun katıldığı turnuvada, 8 yaş kategorisinde 6’da 6 yaptılar ve turnuvayı şampiyon olarak tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldular.

“SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sporcular ile gurur duyduğunu ve spora ve sporcuya önem verdiklerini her daim dile getirdiklerini, bunun için de yatırımlar yaptıklarını, Spora yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını, Selçukbey Spor Eğitim Merkezinde yetişmiş olan Yusuf Cevdet Küçüktaşçı ve Balkan Yaman Turan, Muğla ilinde yapılan turnuvada şampiyon olduklarını, her ikisi ile de gurur duyduklarını, bu merkezin daha nice şampiyonlar yetiştireceğini, buna inandıklarını, tekrardan şampiyon sporcular tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.