Merkezefendi’nin sesi oluyorlar

Merkezefendi’nin sesi oluyorlar

Merkezefendi Belediyesi ürettiği projelerin yanı sıra, toplumun her kesimine de iş olanağı sağlıyor. Bünyesindeki önemli 3 müdürlükte 3 işitme engelli personel çalıştıran Merkezefendi Belediyesi, adeta sessiz dünyanın da sesi oluyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi ürettiği projelerin yanı sıra hizmet kalitesiyle de herkese hitap ediyor. Bünyesinde 3 işitme engelli personel çalıştıran belediye, işitme engellileri de unutmuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde çalışan Halil İbrahim Yarar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan Ramazan Özer ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde çalışan Asım Akçan, binlerce vatandaşa hizmet ediyor. Doğuştan işitme engelli olan 3 genç, sessiz dünyaya adeta kaliteli hizmet sunuyor.

Geçmişleri başarılarla dolu

Yaşama sıkı sıkıya sarılan 3 gencin geçmişinde de başarı hikayeleri yer alıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde çalışan Halil İbrahim Yarar’ın yüzme dalında 4, masa tenisi dalında ise 2 madalyası var. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan Ramazan Özer’in ise voleybolda 3, futbol ise 1 madalyası var. Yine Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde çalışan Asım Akçan’ın ise basketbol dalında tam 17 madalyası bulunuyor.

“Hedefimiz başarıları çalışarak sürdürmek”

Başarıları çalışma hayatında da  göstermeye devam edeceklerini söyleyen Halil İbrahim Yarar, Ramazan Özer ve Asım Akçan, “Merkezefendi Belediyesi’nde çalışmak bize onur veriyor. Bize bu imkanı sunduğu için Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz toplumun her kesimine kaliteli hizmeti sunmak”dediler.

“Toplumun her kesimi bizim için ayrı önem taşıyor”  

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “ Projelerimizi üretirken toplumun her kesiminden herkesi düşünüyoruz. Yaş, ırk, cinsiyet ve siyasi görüş ayrımı yapmıyoruz. Çalışma ortamımızda böyle işliyor. Kimsenin görüşüne bakmadan sadece performansına göre değerlendirme yapıyoruz. Eğer çalışma arkadaşımızın performansı iyiyse, vatandaşımıza en iyi hizmeti veriyorsa onunla yolumuza devam ediyoruz. Bu üç arkadaşımızda 3 önemli müdürlüğümüzde görev alıyor. Sessiz dünyanın sesi oluyorlar. Duyamayan kulaklara ses oluyorlar. Kendilerinin performansından da memnunuz. Tüm halk kesimlerine ulaşmaya devam edeceğiz. Tüm hedefimiz mutlu ve huzurlu bir kent inşa etmek” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.