Merkezefendi'nin Tabelaları Mahalleyi Anlatacak

Merkezefendi'nin Tabelaları Mahalleyi Anlatacak

Merkezefendi Belediyesi, büyük beğeni toplayan mahalle tabelalarına yeni bir özellik daha ekliyor. Çok yakın zamanda Merkezefendi Belediyesi'nin mahalle tabelalarından, o mahalleye ait tüm bilgilere ulaşılabilecek.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından, ilçe sınırlarındaki 50 mahallenin tamamında, rahatça görülebilecek noktalara dikilen mahalle tabelaları, vatandaştan büyük beğeni topladı. Belediye logosundan oluşan 3 metrelik tabelalar, adeta mahallelerin çehresini değiştirdi. Merkezefendi Belediyesi, şimdi de mahalle tabelalarından, akıllı telefonlar vasıtasıyla mahalle hakkında bilgi veren yeni bir sisteme geçme aşamasında.

Konu hakkında açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Teknolojiyi ve bilgiye kolay ulaşımı, belediye hizmetlerimizin her alanında kullanmaya çalışıyoruz. Mahalle tabelalarımıza ekleyeceğimiz yeni özellik sayesinde, vatandaşımız akıllı telefonları vasıtasıyla o mahalle hakkında tüm bilgilere ulaşabilecek." diye konuştu.

SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK?

Öncelikle akıllı telefonlara internetten kolayca ulaşılabilen İOS veya ANDROİD tabanlı yazılımın yüklenmesi gerekiyor. Yüklenen yazılım, tabelaların üzerine konulacak işaretleri kamera vasıtasıyla kolayca algılayacak ve mahalle hakkındaki bilgiler telefon ekranına gelecek. Aynı ekrandan ayrıca belediyenin on-line hizmetlerine de ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.