Merkezefendi'ye Çok Yakışacak

Merkezefendi'ye Çok Yakışacak

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırmış olduğu vizyon projelerden bir tanesi daha açılıyor. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nın açılışı için geri sayım başladı.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından yılbaşında, verdiği ‘2018 senesi; Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinin açılış senesi olacak’ sözü gereği bir proje daha hizmete sunuluyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi’nin önemli vizyon projelerinden bir tanesi olan Kültür Merkezi ve Nikah Sarayının açılması için geri sayım başladı. Yenişehir Yürüyüş Yolu’na yapılmış olan ve kısaca MKM ismi verilen Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı, 1 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de kapılarını halka açacak.

HAZEL ÇAMLIDERE SUNACAK, FERHAT GÖÇER SAHNE ALACAK

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nın açılışında on binlerce Denizlili vatandaş ağırlanacak. Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nın açılış programının sunucusu ünlü oyuncu Hazel Çamlıdere olacak. Ayrıca açılışta Denizlilileri Ferhat Göçer vereceği konser ile coşturacak.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU, “BİRLİKTE BAŞARDIK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gece gündüz, yağmur çamur demeksizin, 7 gün 24 saat çalışıp ortalama 1,5  sene gibi kısa bir sürede ilçeye kazandırılan, 15 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan, yer altında 250 araçlık 3 kat otoparkı olan, içinde 5 farklı salonu barındıran (Servergazi Salon, Alyans Nikâh Salonu, Petek Salon, Lale-Sümbül Salonları) ve 3 büyük Fuaye ve Sergi Alanıyla Kültüre, Sanata, Sosyal Etkinliklere ve mutluluğa atılacak olan ilk adımlara ev sahipliği yapacak olan ortalama 35 Milyon TL’lik yatırım bedeliyle bir kuruş borçlanmadan açılışa hazır duruma getirilen Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı (MKM) için son hazırlıkların yapıldığını, 2014’te belediyeyi kurarken 'Merkezefendi Daha da Güzel Olacak' sloganı ile hep beraber yola çıktıklarını, ne yaptılarsa Merkezefendili hemşehrilerin duası ve desteği ile yaptıklarını, bu merkezin herkese hayırlı olmasını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.