Merkezefendi’ye Marjinal Bir Proje Daha

Merkezefendi’ye Marjinal Bir Proje Daha

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2019-2024 dönemi vizyon projeleri arasında yer alan Drag Pisti, Merkezefendi’ye en kısa zamanda kazandırılacak.

A+A-

Subaşıoğlu, “Merkezefendimize adrenalin sporları bağlamında önemli bir proje kazandıracağız. Bu projeyi bizden en çok 1.Sanayi, 2.Sanayi ve 3.Sanayi’deki çırak arkadaşlarımız, çırak kardeşlerimiz istiyor” dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin yoğun katılım sağladığı proje lansman toplantısında açıkladığı vizyon projeler ile dikkatleri üstüne çekmişti. Subaşıoğlu’nun 2019-2024 dönemi projeleri arasında yer alan ve en kısa zamanda ilçeye kazandırılacak olan Drag Pisti, adrenalin tutkunlarını heyecanlandırdı. Sporun Merkezefendi için önemli olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu, “Spor bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her daim yanında olduk. Spor alanında birçok yatırıma imza attık. Merkezefendimizi sporun merkezi yapacağız. Bizler bu dönem marjinal spor branşlarına da el attık. Skate Park yaptık. Bin beş yüz öğrencimiz buraya kayıtlı olarak eğitim alıyorlar, kaykay sporuyla ilgileniyorlar. Türkiye’nin en büyük OFF-Road Pisti’ni Merkezefendimize kazandırdık. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız OFF-Road organizasyonlarıyla şu an OFF-Road Süper Ligi’nde Merkezefendi Belediyesi olarak 2.sıradayız” şeklinde konuştu.

En Çok Çıraklar İstiyor

İlçeye bir marjinal proje daha kazandıracaklarını söyleyen Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu dönem Merkezefendimize adrenalin sporları bağlamında önemli bir proje kazandıracağız. Şunu dikkatinize sunmak istiyorum. Bu projeyi bizden en çok 1.Sanayi, 2.Sanayi ve 3.Sanayi’deki çırak arkadaşlarımız, çırak kardeşlerimiz istiyor. Merkezefendimize bu dönem Drag Pisti kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.