Mesirelikte Hava Sporu Yapabilecek

Mesirelikte Hava Sporu Yapabilecek

Mesirelikte Hava Sporu Yapılabilecek

A+A-

Çameli Belediyesi,  Çameli Orman İşletme Müdürlüğü’nden orman Mesireliği kiraladı. Bu mesirelikte vatandaşlar için hava sporları yapabileceği acemi pisti yapılacak.

 

Çameli Belediye Başkanlığı ile Çameli Orman İşletme Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle mesire alanı olan Karadağ mevkisinde 40 Dönüm orman alanı 28 yıllığına Çameli Belediyesi’ne kiralandı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal arasında protokol imzalandı.

Başkan Arslan “İlçemizin acil ihtiyaçlarından birisi de mesire alanı yetersizliğiydi. Bu noktada protokol kapsamında yapılacak proje ile önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız. Doğal güzellikleri ile cazibe merkezi olan bir ilçeyiz. Biz de bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Örnek bir sosyal yaşam alanı oluşturacağız” dedi.

“Hava Sporları için acemi pisti olacak”

Mesirelikte yamaç paraşütü gibi aktivitelerin de olacağını söyleyen Cengiz Arslan, “Özellikle Mesire alanımız aynı zamanda hava sporlarında yamaç paraşütü ve Yelken Kanat Atlayışı Acemi Pisti ile entegre olacak. Karadağ mesire alanı Çameli’deki turizme farklı bir boyut kazandıracaktır.

Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal, “Belediye Başkanımızın gayretleri ile bu bölgenin Çameli’ye ve Karadağ’a yakışır bir şekilde düzenleneceğine ve çok güzel bir yer olacağına inanıyoruz. Çameli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.