MESKA’da Doğan’a Büyük İlgi

MESKA’da Doğan’a Büyük İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Merkezefendi’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Mitingi aratmayan buluşmada konuşması sık sık alkışlarla kesilen Doğan, MESKA’da resmen şov yaptı. Yüzlerce mahallelinin pür dikkat dinlediği Doğan, akşamüstü gerçekleştirilen ve iki liderin katıldığı büyük mitingin de ilgi odağıydı.

Sabah erken saatlerde Muratdede Mahallesi’ni ziyaret ederek, sorunları yerinde inceleyen ve projelerini anlatan Doğan, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirilen Büyük Denizli Buluşması’na katıldı. Mitingde yoğun ilgi ile karşılanan Doğan, akşam saatlerinde ise o mitingi aratmayan MESKA buluşmasında projelerini anlattı ve destek istedi.

MURATDEDE’DE ÇÖPLER BİLE TOPLANMIYOR

Doğan, Muratdede Mahallesi’nde işletmeleri ziyaret ederek, mahallenin eksiklerini yerinde inceledi. Doğan’ı gören vatandaşlar mahallede çöplerin dahi toplanmadığını söyleyerek yardım istedi. Mahallenin uyuşturucu batağı haline geldiğinden de yakınan vatandaşlar, bu konuda da yardım talebinde bulundu. Şeniz Doğan, çöz toplama, üst yapı gibi temel hizmet kalemlerinin 1 Nisan sabahı sorun olmaktan çıkacağını söyledi. Doğan, ayrıca bir rehabilitasyon merkezi kurulması konusunda girişimlerde bulunacağına ve gençlerin uyuşturucu batağından kurtarılması için mücadele edeceğine de söz verdi.

MİTİNGİN GÖZDESİ DOĞAN

Türkiye’de bir ilkin gerçekleştiği Millet İttifakı mitingine Şeniz Doğan damgasını vurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirilen ve binlerce Denizlilinin akın ettiği Büyük Denizli Buluşması mitingine adaylara ayrılan özel alan yerine, vatandaşlarla aynı girişi kullanarak gelen Doğan, büyük ilgi gördü. Vatandaşların fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği Doğan ilgi dikkat çeken boyuttaydı.

MESKA’DA VATANDAŞLAR DOĞAN’I BAĞRINA BASTI

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan MESKA’da düzenlediği ve miting havasında geçen toplantıda vatandaşlar ile bir araya geldi. Konuşması sık sık alkışlar ile kesilen Doğan “Denizli’nin merkezindeki bu mahallelere reva görülen anlayışa cevabı sandıkta vermenizi istiyorum” sözleri ile 5 yıldır hizmet alamayan mahalle halkından destek istedi. Toplantının gerçekleştirildiği alanı hınca hınç dolduran vatandaşlar, bugüne kadar hiç hizmet alamadıklarını söyleyerek, Şeniz Doğan’a destek olacaklarına söz verdiler.

DOĞAN’DAN KREŞ, KURS MERKEZİ, SOSYAL TESİS VE DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Doğan, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket edeceklerinin sözünü vererek, “Sizlerin gelmesini istediğiniz hizmetler, görev başında olanların yapmak zorunda olduğu şeyler.  Bu güne kadar yapılmamış olması zaten büyük bir yanlış. En kısa sürede bu hizmetlere kavuşacaksınız. Ayrıca, bu bölgeye bir kreş yapacağız. Kadınlarımız için kurs merkezi açacağız. Alparslan Mahallemizin sınırlarında kalan hazine arazisine, düğün salonu ve sosyal tesis yapacağız” dedi. Doğan, ayrıca Merkezefendi Bilim Parkı projesi ile maddi durumu iyi olmayan çocukların özel okul düzeyinde yabancı dil, sanat ve bilimsel eğitim almalarını sağlayacağını müjdeledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.