MESKA’da iftar buluşması

MESKA’da iftar buluşması

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası bu kez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede kurduğu iftar sofrası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Meska Evleri'nde gerçekleştirildi. Binlerce vatandaşın katılımıyla kurulan gönül sofrasına, eşi Berrin Zolan ile birlikte gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar öncesi mahalle halkıyla selamlaştı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yapılan duanın ardından mahalle halkına hitap eden başkan Zolan, "Allah bu güzel ve bereketli günlere bizi tekrar kavuştursun. Bu güzel günleri tekrar yaşamayı nasip etsin. Artık ramazanın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemize de kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün bizim bu davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

BAYRAMDA ÇINAR MEYDANI'NDA BULUŞALIM

Denizli'de bayramların vazgeçilmezi olan bayramlaşma geleneğinin devam ettiğini belirten ve bu konuda hem mahalle halkına hem de Denizlili hemşerilerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlilileri Ramazan Bayramı'nın birinci günü Çınar Meydanı'nda yapılacak olan bayramlaşmaya davet etti. Zolan, "Bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı'nda olacağız. Tüm vatandaşları bayramlaşmaya davet ediyoruz. Gelen vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Bayramlaşacağız.Gelemeyenlerin de şimdiden bayramı mübarek olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.