Meslektaşları, Kadın Öğretmeni Zor Kurtardı

Meslektaşları, Kadın Öğretmeni Zor Kurtardı

Aydın'da ortaöğretim okulunda kadın öğretmen, bahçede sigara içtiği için uyardığı kız öğrenci tarafından darp edildi.

A+A-

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Mustafa Kiriş Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve İngilizce öğretmeni olan Sema Albayrak, bahçede sigara içtiği için uyardığı kız öğrenci tarafından darp edildiği öne sürüldü. Vakadan sonra okuldan ayrılan öğrenci, ailesiyle birlikte polise gitti. Çocuk Şubesi'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

ÖĞRETMENLER KURTARDI

 

Sema Albayrak, iddiaya göre 8. sınıf öğrencisi İ.G.'nin (14) bahçede sigara içtiğini gördü. Bunun üzerine ikaz eden Albayrak, daha sonra görüşmek için odasına çağırdı.

 

Okulda sigara içmemesi konusunda uyarılan İ.G.'nin, sinirlenerek öğretmene saldırdığı iddia edildi. Gürültüyü duyan diğer öğretmenler, odaya girerek öğretmeni kurtardı.

 

İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI

 

Baygınlık geçiren Albayrak için sağlık görevlileri çağırıldı. İlk müdahalesi okulda yapılan Albayrak, cankurtaranla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Darbeyle alnı çizilen ve başında şişik oluşan Sema Albayrak, bir günlük iş göremez raporu aldı.

 

Tedavisinin ardından ise önce okul idaresine, sonra polise şikayette bulundu. Polis ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.