Meteoroloji uyardı! Hafta sonunda Pazar'a dikkat

Meteoroloji uyardı! Hafta sonunda Pazar'a dikkat

Meteoroloji'den hafta sonunda Denizlilere uyarılar geldi. Peki hafta sonunda Denizli'de hava nasıl olacak.

A+A-

Meteoroloji'den hafta sonunda bazı bölgelerimiz için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre bazı bölgelerimizde sağanak yağışlı hava hafta sonunda etkisini gösterecek. Yurdumuzun güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olurken Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya, Muğla, Konya, Karaman, Kastamonu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Denizli'nin güney, Burdur'un güney ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği belirtildi. Cumartesi sabah saatlerinde ise Marmara'nın doğu kesiminde sisli bir hava bekleniyor.

Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda 2 ila 5 derece azalırken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Denizli Hafta Sonu Hava Durumu

Denizli'de yarın Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava olacak. Hava sıcaklığı en düşük 16°C olarak hissedilirken en yüksek sıcaklık ise 30°C olacak. 29 Nisan Pazar gününde ise Denizli'de gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 16°C, en yüksek sıcaklık ise 30°C civarlarında olacak.

28 Nisan Cumartesi / Parçalı Bulutlu 30°C

29 Nisan Pazar / Gök Gürültülü ve Sağanak Yağışlı 30°C

Denizli Hava Durumu 28 Nisan Cumartesi

Denizli Hava Durumu 29 Nisan Pazar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.