Meteoroloji'den Denizli'ye 5 gün şiddetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Denizli'ye 5 gün şiddetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre önümüzdeki 5 günde yurdun büyük bölümünün sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji'den üst üste uyarılar gelmeye devam ediyor. Hafta sonunda sıcaklıkların düşmesi beklenirken 11 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklama ya göre; Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesinin beklendiği belirtildi. Yağışlar özellikle Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

Yarın 6 Mayıs Pazar gününde Trakya, Batı Karadeniz kıyıları ile Gaziantep, Kilis ve Hatay dışında diğer illerde yağış bekleniyor. Yağışlar özellikle Marmara’nın güneydoğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’in iç kesiminde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

7 Mayıs Pazartesi gününde İstanbul’un Avrupa yakası, Trakya’nın doğusu ile Doğu Karadeniz kıyı kesimi dışında kalan yerler yağmurlu geçecek. Yağışlar İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Denizli'de bugün en yüksek sıcaklık 30°C olacak. Kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

DENİZLİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

6 Mayıs Pazar: Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 23°C

7 Mayıs Pazartesi: Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 23°C

8 Mayıs Salı: Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 26°C

9 Mayıs Çarşamba: Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 26°C

10 Mayıs Perşembe: Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 28°C

Denizli Hava Durumu 6 Mayıs Pazar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.