MHP İstanbul Kararını Verdi

MHP İstanbul Kararını Verdi

Yerel seçim ittifakı ile alakalı açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı çıkmayacağını ifade etti.

A+A-

MHP'den yerel seçimde ittifak tartışmaları devam ederken dikkatleri çeken bir açıklama geldi. Gazeteciler ile bir araya gelmiş olan Genel Başkan Devlet Bahçeli İstanbul ilinden aday çıkarmayacaklarını ifade etti.

Türk Milleti Hibe Kabul Etmez

Bahçeli, Katar'dan gelmiş olan 'uçan saray' için de açıklamalar yaptı ve Türk milletinin hibe kabul etmeyeceğini dile getirdi.

Bahçeli açıklamasında, İstanbul ilinde çıkarttıkları adayın kaç oy alacağının geçmişten belli olduğunu, kazanamayacakları yerde bir aday çıkartarak 'Bizim de adayımız var' demenin bir manasının olmadığını fakat ilçelerde de kendilerinin aday çıkartacakları yerlerin olduğunu ifade etti.

Ankara ve İzmir illeri içinse temkinli ifadeler kullanan MHP Genel Başkanı, İncelediklerini ifade etti. MHP'nin yönetmiş olduğu belediyelere yeniden talip olduklarını da dile getiren Bahçeli, bazı hizmetlerin yarıda kaldığını söyledi.

AK Parti ile aynı yerden aday gösterirlerse ittifakın ruhunun zedelenmeyeceğini ifade eden Bahçeli, onlar çıkarıyorlarsa kendilerinin de çıkartabileceklerini, ya da burada bir aday etrafında birleşme şeklinde de olabileceğini, bunların hepsinin konuşulacağını, ile de benim dediğim olacak diyenlerin de sırtlarında taşınmayacağını, Türkiye'yi düşünerek gerçekçi siyaset yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.