MHP İzmir’den Nihat Zeybekci Açıklaması!

MHP İzmir’den Nihat Zeybekci Açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi, Ak Parti’nin İzmir adayı olarak gösterilmiş olan Nihat Zeybekçi ile alakalı flaş bir açıklama yaptı.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında İzmir ve Ankara illeri de dahil olmak üzere 20 ilin belediye başkan adayını ilan etti. Erdoğan,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak daha önce de ismi geçen Nihat Zeybekci’nin ismini verdi.

Pazarlıksız ve Şartsız

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Zeybekci’nin adaylığı ile alakalı bir açıklama yaptı. Zeybekçi’nin adaylığı ile alakalı konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, genel Başkan Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi, kendilerinin AK Parti’nin adayına pazarlıksız ve şartsız ‘tamam’ dediklerini, ‘Hayırlısı olsun’ dediğini, İzmir’i kazanacaklarına inandıklarını, tüm teşkilatlar ile Zeybekçi lehine İzmir'de çalışmalarına devam edip belediye başkanı olmasında da katkılarının olacağını, Zeybekçi’nin, siyasi deneyimi olan ve Denizli’de belediyecilikte başarılı olmuş bir isim olduğunu ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.