MHP Serinhisar İl Başkanı İstifa Etti

MHP Serinhisar İl Başkanı İstifa Etti

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç görevinden istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

İl Başkanı ile yaşadığı sorunları çözemediklerini belirten Güç: “Bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim” dedi.

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 19 Eylül 2019 tarihinde Serinhisar MHP İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini ifade eden Güç: “Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte görev yaptığımız bu sekiz aylık süreçte öncelikle Serinhisar MHP İlçe lokalini fizikî olarak yeniledik ve ilçe teşkilatımızı derleyip toparladık. Değerli hocalarımıza değişik konularda konferanslar verdirerek uzun yıllar ihmal edilmiş sosyal ve siyasi faaliyetlerimizi yeniden hayata geçirdik. Ayrıca yazılı basın ve sosyal medya aracılığıyla milletimizle sürekli istişare ettik ve gönül birlikteliğimizi sürdürdük” dedi.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’le sorunlar yaşadığını fakat ‘görevde kal’ talimatıyla bugüne kadar görevini sürdürdüğünü anlatan Güç açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Görev yaptığımız bu sekiz aylık dönemde MHP İl Başkanı Sayın Cafer Birtürk ile zaman zaman idarî sıkıntılar da yaşadık. Nitekim "birlikte idare edemeyeceğimizi" düşündüğümden 17 Şubat 2020 tarihinde Serinhisar MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettim. Fakat İl Başkanımız Sayın Cafer Birtürk'ün istifayı kabul etmeyeceğini belirtmesi ve Genel Merkezin "görevde kal" talimatı doğrultusunda ilçe başkanlığı görevini ve siyasî faaliyetlerimizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte bugüne kadar sürdürdük. MHP İl Başkanımız Sayın Cafer Birtük'ün 04 Haziran 2020 tarihinde beni telefonla arayıp "17 Şubat 2020 tarihinde gönderdiğiniz istifa dilekçenizi kabul ettim" demesiyle Serinhisar MHP İlçe Başkanlığı görevinden 04 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım.”

“HAKLARINI HELAL ETSİNLER BEN DE HAKKIMI HELAL EDİYORUM”

Bir kırgınlık yaşamadığının ve bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğinin altını çizen Güç: “Her zaman emirlerine amade olduğum Sayın MHP Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli'ye, Genel Merkezimizin seçkin yöneticilerine, İl Başkanımız Sayın Cafer Birtürk ve il yöneticilerimize, birlikte görev yaptığım Serinhisar MHP yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, partimizin değerli üyelerine, Serinhisar devlet ricaline, siyasî partilerimizin Serinhisar ilçe başkanlarına, mahalle muhtarlarımıza, gönül birlikteliğimiz olan sevgili Serinhisarlı hemşehrilerimize, yazılı basına ve sosyal medyaya çok teşekkür ederim. Bu süreçte gönlünü kırdığımız dost ve arkadaşlarımız varsa, kendilerinden bizi bağışlamalarını dilerim. Haklarını helâl etsinler. Ben de hakkımı helâl ediyorum” dedi.

“BİR NEFER OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Güç açıklamasını şu sözlerle noktaladı: “Siyaset, millete hizmet etmek için yapılır. Kimseye bir kırgınlık ve küskünlüğüm yoktur. Bundan böyle Partimizin, milliyetçi, mukaddesatçı davamızın ve aziz Türk milletinin emrinde bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim. Bu vesileyle hepinizi saygı ve sevgiyle selâmlar, helâllik dilerim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.