MHP Tavas İlçe Başkanlığına Atama

MHP Tavas İlçe Başkanlığına Atama

Denizli’nin Tavas ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetiminin istifasından sonra ilçe başkanlığına Cahit Celadet Kocayiğit atandı.

A+A-

MHP Tavas İlçe yönetiminin istifasının ardından Tavas İlçe yönetimine yeni atama yapıldı. İl Başkanı Cafer Birtürk, atama ile alakalı görev yazısını Cahit Celadet Kocayiğit’e teslim etti.

Elimizden Geleni Yapacağız

Kızılcabölük Belde teşkilatı kurucuları arasında bulunan Kocayiğit,  ülkenin geçtiği zorlu şartlarda, ülke ve milliyetçi ülkücü hareket için elinden gelen çalışmayı yapacağından bahsederek;

“ Senelerdir bizim yerimiz belli, partimiz tekrardan görev verdi bu görevi layıkıyla yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yerine getirmeye çalışacağız. Tarafımıza verilen bu görev süresince; liderimizin talimatları doğrultusunda,  ülküdaşlarımız ile birlikte üç hilali Tavas ovası semalarında dalgalandırmaya çalışacağız. Ülke olarak ne yazık ki 2020 yılına acı ve keder dolu olaylarla başladık. 

Çok şükür necip milletimiz her zaman olduğu gibi birlik beraberliğini göstererek yaraları hep beraber sardı. Biz de MHP Tavas İlçe Teşkilatı olarak milletimiz ülkemiz için elimizden geldiğince çalışacağız. Bana ve yönetim kurulumuza bu görevi layık gören Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Bey ve İl Başkanımız sayın Cafer Birtürk Bey'e, ülkücü milliyetçi camiamıza  sizin aracılığınızla tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

d188ea64-7369-4a3a-8240-3c8ef0a2d855.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.