MHP, Yörüklerle buluştu

MHP, Yörüklerle buluştu

MHP, Yörüklerle buluştu

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Avukat Yurdahan Özhan, Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan’ı makamında ziyaret etti ve her zaman yörüklere destekçi olduklarını belirtti.

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve yönetimi Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan’ı Dernek binasında ziyaret etti.

Her Türk’ün aslında bir yörük olduğunu belirten Yurdahan Özhan,” Geçmişten günümüze obalarımız ve yörük çadırlarımız biz Türklerin bir güç kaynağıdır. Biz Türkler her zaman birer yörüğüz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Toroslara çıkın bir bakın. Nerede kara bir yörük çadırı görürseniz dumanı da tütüyorsa dünyada hiçbir güç bizi asla yenemez!’ sözü Türk toplumunun yenilmez bir güç olduğu ve bunu yörük olmamızdan da kaynaklandığını anlatıyor. O yüzden toplumumuzda yörük olmak gurur ve onurun simgesidir’’dedi.

YÖRÜKLER DERNEĞİNE HER ZAMAN DESTEKÇİYİZ

Yörükler Derneğine başarılar dileyen Özhan , “Öncelikle Yaşar Başkanıma bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Biz MHP Merkezefendi ilçe teşkilatı olarak her zaman Yörük kardeşlerimizin, yörük vatandaşlarımızın yanındayız ve her zaman destekçisiyiz. Yörükler derneği yaptığı etkinlikler ve duruşu ile örnek bir kuruluştur biz bu çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz “ ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirten Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan da, “Milliyetçi Hareket Partisine ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum .Yurdahan Özkan ve ekibi bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı minnettarız sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.