MHP'de İftar Yemeği Yok Türkmenler Yardım Var!

MHP'de İftar Yemeği Yok Türkmenler Yardım Var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, parti olarak her yıl gerçekleştirdikleri iftar yemeğini bu yıl düzenlemeyeceklerini söyledi.

A+A-

MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Teşkilat olarak bu yıl iftar yemeği düzenlememe kararı aldıklarını bunun yerine Suriye’deki  Bayır Bucak Türkmenlerine yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.  

“YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Öztürk “Hepinizin bildiği gibi Mübarek Ramazan ayı yardımlaşma dar ve zorla olanların yardıma koşma ayıdır. Biz de yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği bu yıl iftar yemeği düzenlemeyeceğiz. Bunun yerine darda ve düşkün durumda olan Türkmen soydaşlarımızı çaresiz ve sahipsiz bırakmayacağız. Ne acıdır ki yerlerinden yurtlarından olan  Suriye’deki Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimiz son umut olarak Türkiye’yi görmektedirler. Biz de onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz” dedi.

YARDIMLAR İL BİNASINA

Partilileri ve Denizli halkını yardım kampanyasına destek olmaya çağıran Öztürk,”Kampanyamıza destek vermek isteyen halkımızdan    Türkmen kardeşlerimizin ihtiyacı olan  Un, yağ, şeker, bulgur, pirinç ve kuru bakliyat gibi ürünleri parti binamıza ulaştırmalarını bekliyoruz. İl binamızda toplanacak yardımlar, kampanya sonunda Denizli Dış Türkler Temsilciliğine ulaştırılacak ve ardından Bayır Bucak Türkmenlerine teslim edilecek. Tüm dava arkadaşlarımızı ve Denizli halkını kampanyamızı desteklemeye çağırıyorum” diye konuştu.  MESUT GÜLER 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.