
MHP'de Kongre Maratonu Başlıyor!
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İlçe Kongreleri 10 Aralık Çarşamba günü yapılacak Beyağaç kongresiyle başlıyor.
Bugün başlayacak kongre süreci Şubat ayında gerçekleştirilecek İl kongresiyle tamamlanacak.
“MHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK KADROLARI BELİRLEYECEĞİZ”
MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal yaptığı açıklamada, partisinin 2015 genel seçimler öncesi yapılacak kongreler ile daha dinamik kadroların belirleneceğini ve bu kadroların MHP’yi iktidara taşıyacağını söyledi. Ünal, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik yönden çıkmaza girdiğini, sorunların büyüdüğünü, bugünkü Ak Parti Hükümeti’nin bu sorunları çözmekte yetersiz kaldığını belirtti. Ünal, “Teröristlerin siyasi muhatap kabul edilip şehitlerimizin kemiklerinin sızlatıldığı, siyasi çıkarlar doğrultusunda belirlenen ekonomik stratejilerin iflas ettiği, devlet itibarının yerlerde süründürüldüğü, “Türk” kelimesinin literatürden çıkartılmaya çalışıldığı bir dönemde Türk Milliyetçilerinin üzerine düşen görev daha da önemli bir mahiyet kazanmıştır” diye konuştu.
Ünal, Çarşamba günü başlayacak ve Şubat ayında noktalanacak kongrelerinin Ülkücü Harekete yakışır bir şekilde geçeceğini sözlerine ekledi.
KONGRE TAKVİMİ
MHP’nin10 Aralık’ta başlayacak kongre takvimi şöyle: 10 Aralık: Beyağaç. 13 Aralık: Sarayköy. 15 Aralık: Bekilli, Güney. 17 Aralık: Çardak. 20 Aralık: Baklan, Bozkurt, Tavas. 21 Aralık: Buldan, Babadağ. 22 Aralık: Çal. 28 Aralık: Serinhisar, Acıpayam. 8 Ocak: Çivril. 10 Ocak: Çameli. 11 Ocak: Kale. 18 Ocak: Honaz.
Merkezefendi İlçe ve Pamukkale İlçe Teşkilatlarının kongre tarihleri daha sonra belirlenecek. MHP’nin kongre süreci Şubat ayında yapılacak il kongresiyle tamamlanacak.
MESUT GÜLER
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.