MHP'den İzmir'de Denizlili aday

MHP'den İzmir'de Denizlili aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge 2. Sıradan Denizlili Senem Kılıç’ı aday gösterdi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir 1. Bölgede Denizlili bir isim seçilebilecek sıradan aday gösterildi.

Aslen Çivrilli olan İş Kadını Senem Kılıç, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın ardından ikinci sırada yer aldı. Kılıç, 7 Haziran seçimlerinden aynı seçim bölgesinde 3. Sırada yer almış ama seçilememişti. 1 Kasım’da Kılıç’ın meclis vizesi alması büyük olasılık olarak değerlendiriliyor.

SENEM KILIÇ KİMDİR?

Senem Kılıç 1978 Denizli doğumludur. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde mühendislik eğitimi aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sayısal Yöntemler Yüksek Lisansını tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Anabilim dalında "X,Y Kuşağının İstihdam Politikaları" üzerine doktora eğitimi tez aşamasında devam etmektedir.

 

Netsis Yazılım Şirketinde 2 yıl yazılım ve sistem mühendisi, Arkas Holding Schenker Arkas'da 13 yıl çeşitli birimlerde yöneticilik yapmıştır. Daha sonra Yönetim Danışmanlığı hizmeti veren Vira Stratejik Ortaklık şirketini kurmuştur. Hala kendi şirketinde işletmelerin markalaşma ve kurumsal yönetim çalışmalarını ekip arkadaşlarıyla yürütmektedir.

 

Pazarlama ve Markalaşma Stratejileri, Franchising Sistem Yönetimi, Kurumsal Yönetim Sistemleri ve Stratejik Plan Oluşturma başlıklarında uzmanlığı bulunan Senem Kılıç Ekonomi ve Gediz Üniversitelerinde yüksek lisans derslerine girmektedir.

 

Kendisini girişimci mentor olarak tanımlayan Senem Kılıç girişimcilik üzerine yönlendirme, projelendirme, iş fikri geliştirme noktalarında çevresindeki girişimcilere profesyonel ve gönüllü destek verir.

 

Çeşitli gazete ve dergilerde editörlük yapan Senem Kılıç, STK çalışmalarıyla da toplumsal projelerde yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.