MHP'den Sevindik Mahallesine Çıkarma

MHP'den Sevindik Mahallesine Çıkarma

MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu seçim çalışmaları kapsamında Sevindik mahallesinde miting havasına dönüşmüştür.

A+A-

Vatandaş partilileri bağrına basmıştır.

 

Açılış konuşmasını yapan Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun adayları ile birlikte tek yürek,tek bilek Denizli halkının karşısında olduklarını göstergesidir.Sandık görevlilerimiz ile tabandan tavana iktidara inanmış, 2015 genel seçimlerinin bizim için kutlu iktidarımız için çok önemli olduğunu ifade etmiştir.

 

Milletvekili adaylarından İsmail Yarımca ülkemizin Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarının oluşmasına ve Denizli özelinde hizmetin tam sağlanamadığını ifade etmişlerdir.

 

Ardından söz alan milletvekili adayı Dr. Şule Türkarslan istihdamın Türkiye’de ve Denizli’mizde azaldığını yerel kaynaklarımızın yabancı sermaye ve işçiye satıldığını çalışma şartlarının ağırlaştığını ve işçi sağlığı ve iş güvenliğinin hükümlerinin uygulanamaz olduğunu ifade etmişlerdir.

 

Bir diğer Milletvekili adayı Mehmet Fevzi yeniçeride yaptığı konuşmada; Denizli’nin en önemli sektörleri olan tekstil mermer ve kablo gibi ana sektörlerde ciddi darboğaz yaşandığını ve işverenin işçisine nasıl ödeme yapacağı , işçinin de ay sonu paramı tam alabilir miyim korkusu yaşadığı çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade etmişlerdir.Ülkemizin bölünme noktasında olduğunu belirtmiştir.

 

En son konuşmacı bir diğer milletvekili adayı Ümit Bahtiyar; Doğduğu büyüdüğü mahallede olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Genel seçimlerin her zamankinden çok daha fazla önem arz ettiğini ifade ettiler. kişi başı milli gelirin saptırıldığını verilerin doğru olmadığını eğer doğru ise refah seviyesinin çok daha fazla olması gerektiğini sözlerine ekledi. Mahallemize 12 yılda ne yapıldığını hiç bir yatırımın yapılmadığını da sözlerine ekledi…

 

Gecenin sonunda bütün adaylarla vatandaşın fotoğraf çekilmesi ile son buldu…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.