MHP'li Başkanı'nın Makam Otomobili Kurşunlandı

MHP'li Başkanı'nın Makam Otomobili Kurşunlandı

Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediye Başkanı MHP'li Dr. Ömer Tarhan'ın makam otomobili, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.

A+A-

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Merkez Cemal Paşa Mahallesi Yeni Adliye Arkası Yeni Kadirli 2 Siteleri'nde meydana geldi. Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı evine bıraktıktan sonra ayrılan şoför Gürsel Can, 80 LB 241 plakalı makam otomobilini de evinin önüne park etti.

 

2 EL SİLAH SESİ

 

Yaklaşık yarım saat sonra dışarıdan 2 el silah sesi duyan Can, evinin balkonundan baktığında makam otomobiline ateş açıldığını gördü. İhbar üzerine sevk edilen polislerin yaptığı incelemelerde, ön kaporta ve ön cama 2 el pompalı tüfek fişeğinin isabet ettiği tespit edildi.

 

 

 

ŞÜPHELİ 3 KİŞİ EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜ

 

Polisin çevrede yaptığı araştırmalar sırasında, ekipler Cemal Paşa Mahallesi Sülemiş Çamlığı kenarında bekleyen bir otomobilde bulunan 3 kişiden şüphelendi. Bunun üzerine otomobil ve çevresinde arama yapıldıtı. Ormanlık alan içerisinde yapılan aramalar sırasında, saldırıda kullanıldığı düşünülen, 1 pompalı tüfek ile tüfeğe ait fişek ele geçirildi. Otomobilde bulunan ve isimleri açıklanmayan, 3 kişi ile birlikte ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.