MHP'lileri Yasa Boğan Ölüm!

MHP'lileri Yasa Boğan Ölüm!

Afyon, Evciler yolunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı. İddiaya göre, 1985 doğumlu Mehmet Özel ve yanında bulunan bir arkadaşı Denizli’den Evciler’e gitmek için motosiklet ile yola çıktı.

A+A-

Dinar-Evciler arasına geldiklerinde Mehmet Özel’in kullanmış olduğu motosiklet’in tekerleği patladı ve olanlar oldu. Tekerleğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Özel, yoldan çıktı ve takla attı. Diğer bir iddia ise Dazkırı tarafında otomobil ile çarpıştığı yönünde oldu. Kaza sonrası Özel ve arkadaşına ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 2 arkadaşa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Mehmet Özel ailesinin de isteği üzerine Dazkırı Devlet Hastanesinden Denizli Servergazi Devlet Hastanesine getirildi. Burada yoğun bakıma alınan Özel, tüm müdahalelere rağmen uygulanan tedaviye cevap vermediği ve beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Doktorlar ve ailesinin bir umut bekleyişi devam ediyor. Diğer arkadaşının tedavisi ise Dazkırı’da devam ediyor.  MHP’de Dokuzkavaklar Mahallesi Sorumlusu olarak hizmet veren Mehmet Özel’in trafik kazası sonrası ağır yaralanması ve beyin ölümünün gerçekleştiği duyulması MHP camiasını da yasa boğdu.

14.00’DA BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ!

Servergazi hastanesinde yoğun bakıma alınan fakat uygulanan tedaviye cevap vermeyen Mehmet Özel, saat 14.00 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Yaklaşık 30 dakika sonra da hayata gözlerini yumdu. Ailesi ise Mehmet Özel’in organlarını bağışlama kararı aldı. Mehmet Özel hayatını kaybetse de, onun bağışladığı organları bir çok kişiye hayat verecek. Mehmet Özel’in ölümü MHP camiasını hüzne boğdu. Kaynak:Meriç Ulukuş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.