Milletimizi Asla Bölemeyecekler

Milletimizi Asla Bölemeyecekler

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Şehitlerimizin Emanetleri Sergisi”nin açılışı yapıldı.

A+A-

Öğretmen Menderes Kılıçaslan’la işbirliği içerisinde Turan Bahadır Sergi Salonu’nda yapılan serginin açılış törenine, Başkan Zolan ve Denizli protokolü katılımda bulundu.

 

Ortama 6 aylık bir süre içinde şehitlere ait emanetleri topladıklarını ifade eden öğretmen Menderes Kılıçaslan,  şehitleri unutturmamak istediklerini asıl amaçlarının bu olduğunu, gönüllü bir şekilde bu işe koyulduklarını ve sergiye emek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

 

"Şehitler unutulursa ölür"

 

Başkan Osman Zolan, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemini vurgulayıp, 1071’de başlamış olan yürüyüşte pek çok büyüğümüz bu vatan için canını verdiğini, şehit ve gazi olduğunu, ömrünü bu topraklara vakfettiğini ve bu vatanın bize kadar geldiğini, bu kutsal vatanın bedelini, 1071’den bugüne dek milyonlarca büyüğün ödediğini hiçbir zaman unutmamak gerektiğini, Onları hep anmak gerektiğini, şehitlerin emanetlerine sımsıkı sahip çıkmak gerektiğini ve şehitlerimizi unutmayacaklarını sözlerine ekledi.

 

“Onları unutmuyoruz”

 

Denizli Valisi Hasan Karahan da, zaferler ile dolu ağustos ayında böyle bir serginin açılmasından memnun olduklarını, onları unutmadıklarını, şehitlerin kendilerinin başının tacı olduğunu, onlar için ne yapılsa az olduğunu, milletin bağrında onların her zaman hayırla anıldığını, emek verenlere ve Büyükşehir Belediyesine katkıları için teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Konuşmalardan sonra 5 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek olan serginin açılışı yapıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.