Milletin Vekili Milletin Yanında

Milletin Vekili Milletin Yanında

İYİ Parti’nin Denizli’den çıkardığı tek milletvekili olan Yasin Öztürk, seçim kampanyalarında defalarca bahsettiği “halkın içinde olacağız” söylemini hava da bırakmıyor ve sözünün arkasında olduğunu, sıradan bir vatandaş gibi otobüse binerek gösteriyor.

A+A-

Ne zaman bazı siyasiler pohpohlansa başka ülkeden bir yerden bir resim fırlar ve “bilmem hangi ülkenin başbakanı metroda tek başına giderken ya da otobüste ayakta giderken çekilmiş bir fotoğraf” servis edilir ve bizlerde şaşıp kalırız. "Biz de nerede böyle???" deriz. Ama İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk bunun olabileceğini gösteriyor.

Tüm söylemlerinde  ‘halkın içinde ve halkın vekili’ olacağını dile getiren milletvekili Yasin Öztürk, şehir içerisindeki işlerini halletmek için şehir içi ulaşımında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin halk otobüslerini kullanıyor. Öztürk, otomobile ve şoföre sahip olmasına rağmen halkın içinde olmaktan çok memnun.

Seçim kampanyalarında hem kıraathane gezilerinde hem yaptığı yenilikler ile  sürekli halkın içinde olacağının mesajını veren Yasin Öztürk, yine işlerini halletmek için bir halk otobüsünde Denizli Kart’ını kullanarak yolculuğunu gerçekleştirdi. Adliye-Çınar güzergahında halk otobüsüne binmiş olan milletvekili Öztürk, vatandaşlar ile sohbet edip, beraberce yolculuk yaptı.

Ankara’da Halk Otobüsü

Halkın kendisine verdiği emanet gereği hem Ankara’da hem de Denizli’de halkın tüm problemleri ile ilgileneceğini dile getiren Yasin Öztürk, kendilerini milletvekili yapanın bu millet olduğunu, kendilerinin onlardan farklarının olmadığını, çok acil işleri olmadığı sürece Denizli’de de Ankara’da da halk otobüslerini kullanacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.